Groups

Vickie Real Madrid Drakt CeceliaS
Ulvevingeren Adama Traore er tøffere å markere enn fem ganger Ballon d ‘Or-vinneren Cristiano Ronaldo, hevder Newcastle-forsvareren Jetro Willems.
Hollenderen er godt rustet til å avsi en slik dom etter å ha møtt to fryktinngripende fremover med klubb og land.
Willems kjøpe fotballdrakter taklet Ronaldo da han stilte opp mot Portugal for Nederland på EM 2012.
Hans Fotballdrakter siste Premier League-utflukt så ham møte den betydelige trusselen fra Traore, mens Newcastle tok en tur til Molineux.
Den 25 år gamle wingbacken gikk beundringsverdig med den utfordringen, da Steve Bruces side tok et poeng fra en fotballdrakter salg 1-1-remis.
Willems innrømmer å ha hatt en tøff ettermiddag, men med å jage den jethælte Traore ansett for å være en vanskeligere oppgave enn å forsøke å inneholde Ronaldo – til tross for at Juventus-spissen hadde bagged en stag for sin nasjon i en 2-1-seier for Portugal tilbake i 2012.
Willems, som er på St James ‘Park på sesonglån fra Eintracht Frankfurt, la til:’ Jeg spilte mot Manchester City Drakt Ronaldo i euroene da Nederland spilte Portugal.
Et produkt av Barcelonas berømte La Masia akademisystem har tatt spillet sitt til enda større høyder dette begrepet.
Sluttproduktet som tidligere manglet, noe som førte til spørsmål om hans verdi, er blitt oppdaget i en eller annen stil.
Traore har spilt billige fotballdrakter til lag inn fem mål og syv assist på tvers av alle konkurranser denne sesongen, med løftet om mye mer som kommer.

PansyOssi Frankrike tröja AndreMcne SophiaChi voetbalshirts VictorAit FJEKelly maglie calcio poco prezzo CarenOen